Vi bruger Cookies!     

         
 X     
NyhederRævejagt 2017


Tryk her for billeder.
 

Søndag den 29. januar var dagen hvorpå vores rævejagt skulle stå i 2017. Traditionen tro mødtes vi ved jagthytten klokken 9 om morgenen, klar til jagt. Op til jagten havde vejrudsigten set rigtig skidt ud, med varsel for masser af regn, men over al forventning valgte vejret at arbejde efter vores jagt. Det regnede inden vi mødte og begyndte igen at regne så snart vi kom tilbage til jagthytten efter jagten, så vi er endnu engang glade og tilfredse med vejret!

 

Vi startede med at gå igennem sivene, da hundene havde masser af energi og var klar! Der var masser af rådyr at se, men knap så mange fugle. Vi lærte også at fasanerne ikke ville lette, da jeg selv stod en halv meter fra en høne og kiggede på den, uden den ville lette. På trods af det lave antal fugle fra første såt, havde vi alle humøret højt og var klar på såt nummer to!


Anden såt var, modsat den første såt, rigeligt med fugle. Fuglene var stadig uvillige nå det kom til at lette, men det betød kun at vi endte med at have mange fugle, da klapperne kom igennem. En rigtig god såt! Herefter tog vi en drikkepause og snakkede lidt om hvordan det var gået blandt skytterne.

Herfra gik det kun fremad, med fortsat flere haner, med skud fra alle deltagende jægere. Efter en lang jagt kan man godt gå hen og blive sulten og desto længere ind i jagten, desto større del i vores samtale blev de kommende gule ærter som ventede på os, tilbage i jagthytten. Sidste såt blev taget og med godt bytte og så vendte vi ellers alle glade og tilfredse tilbage til jagthytten.


Tilbage ved jagthytten var det os muligt at fremvise hele 50 haner og 1 due, som selvfølgelig gik den til jæger som havde skudt den. Efter en god jagtparade blev de gule ærter trukket frem og vi alle gik ind og spiste gule ærter, med flæsk og medister.


Igen i år vil vi gerne sige tusind tak til Leif, for en fantastisk jagt og for år efter år at give os denne henrivende mulighed for at gå på rævejagt med vores medlemmer og dets venner. Tak!


Se også arkivet.

Besøg  
025820