Vi bruger Cookies!     

         
 X     
NyhederFisketur 2017


Tryk her for billeder.
 
  Fredag den 15. september var datoen for dette års fisketur, med udsejling fra Rungsted Havn. Det var med bange anelser at denne dato nærmede sig, da vi tidligere på året havde måtte aflyse vores fladfisketur grundet dårligt vejr og denne uge havde budt på en masse hårdt vejr, så sent som dagen inden. Men heldet var atter med os på vores sildeture, da vejret denne dag var upåklageligt. Dagen startede ud, lettere overskyet og en smule kølig, men det klarede op på vej ud til søs.


Tidligere har vi haft brugt lodtrækning til at placere folk på båden, men i dagens anledning brugte vi bare "først til mølle", hvilket ikke gav nogen problemer. Jeg selv og mine to gæster valgte at gå op på båden stævn og fiske derfra.


Det gik lidt sløjd for sig i starten af dagen, da der ikke blev fanget særligt store sild og ej heller særligt mange af dem. Men det viste sig kun at være et spørgsmål om tid, for vi sejlede nemlig længere væk fra land og ud på det åbne og så begyndte de rigtige sild at bide på. Stemningen ombord var god og drilsk, med deltagerne på rundt hos hinanden og drille dem der fangede flest.


Endnu engang har fisketuren vist sig at være en kæmpe succes, som vi selvfølgelig ønsker at gentage næste år! Datoen er allerede sat til fredag d. 14. september 2018.
Desuden blev der snakket om at afholde en fisketur, med fokus på makrel, næste år.
Vi håber at vi ses igen, til næste gang vi drager ud til søs efter fisk!


Se også arkivet.

Besøg  
027358